elenco Aziende - HOME PAGE -

Аксения LAB COLLECTION
< SOCO BACK

Бои за коса - SOCO


Аксения LAB COLLECTION
професионална боя за окисляване
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Каталог виждал Visits: 123681 пъти

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Аксения LAB COLLECTION
професионална боя за окисляване

позволява да се получи много точни резултати с простота и дълбоки, интензивни цветове с ярки отблясъци. Роден на изследователските лаборатории SOCO, предлага най-съвременни технологии в областта на цветна козметика в служба на фризьор.
Новоразработената формула, на базата на леки повърхностноактивни вещества от растителен произход, осигурява изключително плавно и контролирано алкална действие, но перфектно балансирана и ефективна по отношение на оцветяването на енергия. Има еднаквост и точност на цветовете, перфектно покритие на белите коси и косата здрава и блестяща, благодарение на козметичната действието на хидролизиран кератин и агаве, които защитават кутикулата на косъма.
Shades предлага в 87 нюанса свеж - разделена на 12 семейства, включително SUPERBLOND за невероятни ефекти superlightening, PURE EFFECT, чисти пигменти с интензивни цветове и смели мода реши да извърши или да се укрепи и засили отраженията на нюансите събирането и тонери за тонизиране косата си след силен избелване без да се променя естествения цвят. Всеки сезон гамата се обогатява с нови нюанси на тенденцията.
начин на употреба: смесен с 1.5 части за оксидиране Emulsion Аксения LAB (10-20-30-40 тома). Консумативи и Superblond са смесени в съотношение 1: 2
кутия: - цвят тръба astucciato 100 мл
- Емулсии оксиданти в 1000 мл бутилка


Фирми

BRAND
PRODUCTS
&
ACCESSORIES
for HAIRSTYLISTS
itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy