INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


CAPITAL FORCE СТАЙЛИНГ
CAPITAL FORCE СТАЙЛИНГ - KERASTASE - Продукти Man- боядисване на

CAPITAL FORCE СТАЙЛИНГ
KERASTASE - Продукти Man- боядисване на


CAPITAL FORCE СТАЙЛИНГ

линия Kérastase Homme сега се подсилва от два нови стилизиращи продукти :
RUBBER GEL ULTRAFISSANTE уплътняване и усилвател
Обхватът представлява ясен и конкретен отговор на проблемите, предизвикани от честата употреба на капиляри общи продукти за стилизиране. С CAPITAL FORCE, на базата на неговата формулировка, агресията на скалпа и отслабването на капилярната масата сега са само спомен, подстригване на модела при зачитане на здравето на косата. Формулирането на базата на таурин помага в борбата с деформацията на луковицата, компонентите на D- биотин и аргинин се подобри нейното качество и да помогне на растежа на космения фоликул стимулиращ оксигенацията на.


гел за коса ULTRA - уплътняваща
Косата на гел ултра - уплътняваща фиксиране модел с лекота за допълнително - силен, но гъвкав печат. Прическата се определя и чиста. Косата е защитена структурирана и подсилена благодарение на формулирането на базата на taurinexpans.
Инструкция за използване на метода на използване включва прилагането върху влажна или суха коса. Малко количество от продукта се нанася върху ръцете и се загрява, преди да се пристъпи към структурирането на косата.
Container : 200 мл тръба


RUBBER усилвател
Каучук усилвател извършва Хидратиращ коса и осигурява силна фиксация и гъвкава. Текстурата, лесна за работа, тя прави косата чиста и определено и запазва здравето на косата.
Инструкция за използване на метода на използване включва прилагането на каучук усилвател на мокра или суха коса ; ефективно за оформянето на прическата, трябва първо да загрее малко количество от продукта върху ръцете
.Container : 150 мл буркан


Моделиране PASTE уплътняваща ефект
Вид на косата : добре, че се нуждаят обем. Level монтажната среда (3 от 6). Ефект от естествени и чисти. Уплътняваща действие. Light на допир.
Опаковка: 75 мл буркан

Related

CAPITAL FORCE - KERASTASE
CAPITAL FORCE ПРОТИВ ПЪРХОТ - KERASTASE
CAPITAL FORCE ANTI - FAT и уплътняване - KERASTASE

X

privacy