INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World каталог от продукти и аксесоари за професионални фризьори


български

Thanks
for your vote 👍

X


Анаген : ДОПЪЛНЕНИЕ НА РАСТЕЖ
Анаген : ДОПЪЛНЕНИЕ НА РАСТЕЖ - NAPURA - Продукти Man- боядисване на

Rate this product:


0 click

Анаген : ДОПЪЛНЕНИЕ НА РАСТЕЖ
NAPURA - Продукти Man- боядисване на


Анаген : INTEGRATORE DI CRESCITA

Exclusive лечение

специално проектиран да се интегрира жизнения цикъл на косъма. Гамата е формулиран със специален фактор на растежа :. За Bifigen Redox ®, разработен от Napura да стимулира и повиши активността на космените фоликули

S | 0 анаген
шампоан
Специфичен шампоан, за да очисти внимателно и да удължите анаген фазата на растеж на косъма. Чрез своята лечение с витамин Н, супероксид дисмутаза (SOD), специфични растителни екстракти като женско биле, Green Tea и Saw Palmetto, укрепва косата, да се съживи и да ги предпазва от агенти, които потискат растежа. Повърхностно активните вещества, използвани в състава, са изключително деликатни и SLS безплатно.
Анаген ШАМПОАН носи голяма жизненост на косата, като мекота, обем и блясък. Ежедневната употреба.
кутия: бутилки от 200 и 1000 мл

T | 0 анаген POST
флакон
течностFluid проектиран да се интегрира и оптимизира растежа на косата. Анаген POST съдържа специфични растителни екстракти, включително Licorice, Green Tea, и хмел, които укрепват косата, съживяване и защитата им от агенти, които потискат растежа. Лечението анаген POST носи жизненоважно хранително вещество, което спомага за естествения прираст и подобрява структурата на косъма. Ежедневната употреба.
кутия: 8 мл флакон в кутия с 8 бр

Z | 0 анаген ZONE
спрей течност
Концентрирана течност, която да обедини и оптимизира растежа на косата в специфични области на скалпа.
Анаген ZONE съдържа специфични растителни екстракти, включително Licorice, Green Tea и Serenoa детелина, които укрепват косата, съживяване и защитата им от агенти, които потискат растежа. Ежедневната употреба.
кутия: 50 мл флакон

X

privacy